Nota Legal

Aquesta plana Web, preparada amb una finalitat merament informativa, és propietat de la Federació d'Associacions de Barna Centre, Barna Centre.

El seu contingut està protegit per la legislació vigent de propietat intel·lectual, quedant expressament prohibida la seva reproducció (total o parcial), còpia o emmagatzematge sense autorització expressa i per escrit de Barna Centre.

Barna Centre no assumeix responsabilitat alguna derivada de la informació d'aquesta Web i es reserva el dret exclusiu de modificar i/o suprimir al seu arbitri i sense previ avís, la informació continguda en ella.

Federació d'Associats de Barna Centre: CIF G-59884734.

Política de Privacitat

Barna Centre, informa als seus usuaris que les dades personals que ens proporcionen formaran part d'un fitxer informatitzat que ha estat creat i mantingut sota la responsabilitat de Barna Centre domiciliat en Avinguda Portal de l'Àngel, 7, 3r, 1ºB, 08002 Barcelona.

L'única finalitat d'aquest fitxer és la tramitació de la informació que sol·liciti l'usuari. Per a donar compliment amb l'establert en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal li vam informar que les seves dades personals quedaran incorporats i seran tractats única i exclusivament per Barna Centre, amb la finalitat de poder-li prestar i oferir els nostres serveis.

A l'acceptar les presents condicions de política de privadesa, manifest així mateix que he estat informat/a de les mateixes i que em comprometo al seu sencer compliment durant la meva visita a aquesta plana web.

Disseny Web
Dommia Solucions Internet
c/ Lepant, 326, Entlo. 1, Desp. 2
08025 - Barcelona
Tel. 902 024 678 | +34 936 241 455
Portfoli visible en: www.dommia.cat