Barna Centre

Barna Centre

Obres aquest estiu en la L4 del metro de Barcelona

June 13th. 2023

No sense polèmica pel fet de fer-ho coincidir amb l'augment de desplaçaments estivals a la platja, s'anuncien talls a la línia 4 de metro que afecten el tram Verdaguer-Bogatell del 26 de juny al 31 de juliol, i el tram Verdaguer-Barceloneta de l’1 al 28 d’agost. La línia T4 de tramvia no funcionarà del 26 de juny al 31 d’agost.

Com a alternativa als talls, es reforçaran les línies de metro properes a la zona afectada, l’L1, l’L2 i l’L3, així com les línies regulars de bus 6, V19 i V21. Les persones usuàries poden utilitzar el servei de Rodalies o el bus llançadora que s’habilitarà i que funcionarà en l’horari del metro, amb una freqüència de pas de 3 o 4 minuts en dies feiners.

L’actuació a la línia 4 de metro inclou la renovació integral de 6 quilòmetres de via per millorar la fiabilitat, reduir les incidències i rebaixar les vibracions del trajecte.

A la xarxa de tramvia, la connexió de les vies de la T4 amb el nou tram en construcció de les Glòries i la Diagonal obliga a tallar tota aquesta línia del Tram i a acabar el recorregut de les línies T5 i T6 a la parada de la Farinera.

Com a alternativa, les persones usuàries poden utilitzar el servei de metro, les línies regulars de bus 7, H14, H16 i V21, el servei de Rodalies o el bus llançadora que s’habilitarà i que tindrà nou parades al llarg del recorregut amb el mateix horari que el tramvia.

Podeu consultar l’estat de la xarxa de transport públic i calcular la millor manera de desplaçar-vos al web de mobilitat de l'Ajuntament.

Us adjuntem una presentació de les afectacions on s’explica tot amb més claredat.

Our members

Agüelo Taberna
Gelati di Marco
Cruyff
GLUNT
Guantería Alonso
Terraza Panorámica - Hotel Colón
Forn del Pi
Loading...
x
X